Røyken videregående fikk besøk av fylkesråden

Fylkesråd for opplæring og kompetanse i Akershus fylkeskommune, Lise Hagen Rebbestad, og representanter fra fylkesadministrasjonen besøkte 31. januar Røyken videregående skole.  

Elever og lærere sitter rundt et bord - Klikk for stort bildeFylkesråden tok seg god tid å prate med elever og ansatte: Sofie F. Snare, Anne L. Follestad, Lina J. Bjørnstad, Emma Keramy Eliassen, Henriette S. Løvlund , Theo F. Westby, Nina Aalstad, Eva Wold André Strand, Akershus fylkeskommune

Rektor Laila Handelsby synes det er hyggelig med besøk av skoleeier. 

– Det er veldig hyggelig og viktig for skolen at vår nye fylkesråd ønsket å komme på besøk og bli litt kjent både med skolen og noen av de flotte elevene våre. 

– Gjennom besøket fikk fylkesråden innblikk i noe av skolens daglige drift, informasjon om flere av satsningsområdene våre, og hvordan vi jobber med å skape et godt og trygt skolemiljø på skolen vår, sier rektoren. 

Fylkesråden skal besøke alle fylkeskommunens 35 videregående skoler og to folkehøyskoler, og har også planer om å besøke de tre karriereveiledningssentrene og opplæringsenheter ved institusjoner. 

Ingen besøk er like 

–  Disse besøkene er viktige for at fylkesråden skal bli godt kjent med virksomhetene våre, og få innblikk i hvordan de jobber med det mangfoldige opplæringstilbudet i Akershus. Jeg kan med hånden på hjertet si at ingen besøk blir like. Det er også utrolig viktig for elever, lærere og skoleledelsen at de blir kjent med vår politiske ledelse, og det er uten tvil et godt gjensidig utbytte av disse besøkene. 

– Og så er det en glede for oss områdedirektører å få lov til å være med fylkesråden ut og vise frem alt det gode arbeidet som gjøres ute på skoler og veiledningssentre, sier områdedirektør for Asker og Bærum, Bengt Jacobsen. 

Står foran plakater med påskriften "Teit" - Klikk for stort bildeMed ordet «Teit» på plakater og armbånd setter elevene ved Røyken vgs. fokus på ulike tema, som rus, vold og utenforskap. På bildet (fra venstre): Theo F. Westby, Laila Handelsby, Lars M. Myhrene, Lise Hagen Rebbestad, Anne L. Follestad, Emma Keramy Eliassen og Bengt Jacobsen. André Strand, Akershus fylkeskommune

Les også

Artikkelen er publisert av sentral webredaksjon i Akershus fylkeskommune.