Aktuelt

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Yrkesfag med toppidrett

Driver du aktivt med konkurranseidrett og ønsker å ta en praktisk yrkesutdanning? Eidsvoll videregående skole tilbyr yrkesfag med toppidrett.  

Eidsvoll videregående skole klar som Miljøfyrtårnskole

Å være Miljøfyrtårn innebærer bevisst arbeid og tilrettelegging for miljøtiltak i hverdagen.  

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Resultatet fra skolevalget

Skolevalget ble avholdt 5. september i forkant av kommune- og fylkestingsvalget 11. september. Valgdeltakelsen i skolevalget var på 70,9%.  

Gi din stemme i skolevalget og kommune- og fylkestingsvalget

Ved skolevalget tirsdag 5. september har alle elever ved skolen stemmerett. Det er også mulig for de med stemmerett å forhåndsstemme i dagene etter skolevalget på Eidsvoll videregående skole.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Avslutningsfest for avgangselever

Avgangselever i vg 2 yrkesfag og vg3 studiespesialisering og idrettsfag avsluttet sin skolegang ved Eidsvoll videregående skole og møtte festkledde på skolens avslutningsfester.  

Gull og sølv for Eidsvollelever i NM for ungdomsbedrifter

Elevene fra ungdomsbedriften «Recycled Gym UB» i Entreprenørskap og bedriftsutvikling på studiespesialisering tok med seg to medaljer fra NM i ungdomsbedrift.  

Nå kan du kombinere Vg1 Bygg- og anleggsteknikk med toppidrett

Konkurrer du i idrett på høyt nivå og ønsker å kombinere dette med utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk? På Eidsvoll vgs kan du fra skoleåret 23-24 velge programfaget Toppidrett hvis du er elev på bygg- og anleggsteknikk.