Sommerskole for nye og nåværende elever

Vi arrangerer sommerskole fra mandag 12. august til og med torsdag 15. august 2024. Sommerskolen er for deg som ønsker å bli bedre kjent med skolen og med fag.  

Sommerskole - Klikk for stort bildeSommerskole H.L

 

Elever som skal begynne på studiespesialiserende får blitt bedre kjent med språkene tysk, spansk, og matematikk. Elever som skal begynne på Salg, service og reiseliv får bedre kjennskap til de helt nye fagene dere vil møte som elev på programområdet.

På sommerskolen kan du treffe andre elever som skal gå på samme trinn som deg, lærere, ledere og de som jobber i elevtjenesten. Sommerskolen er for deg som

  • allerede går på Eikeli videregående skole og som skal begynne på vg2 eller vg3 neste skoleår
  • skal begynne på vg1 til høsten

 

Plan for sommerskolen

Studiespesialiserende VG1: 

Har sommerskole onsdag 14. august og torsdag 15. august. Begge dagene starter vi 10.00 og avslutter 14.00. Vi ønsker å legge til rette for å bli kjent med medelever, lærere og elevtjenesten. Vi har et faglig søkelys på matematikk på onsdag og på språk (tysk og spansk) på torsdag. Det blir også rom for felles lunsj og fysisk aktiviteter som kubb og badminton. Vi har også diverse andre muligheter til spill og aktivitet.

Salg, service og reiseliv VG1: 

Har sommerskole onsdag 14. august og torsdag 15. august. Begge dagene starter vi 10.00 og avslutter 14.00. Vi ønsker å legge til rette for å bli kjent med medelever, lærere og elevtjenesten. Vi har et faglig søkelys på de programfagene som dere møter som elev på programområdet Det blir også rom for felles lunsj og fysisk aktiviteter som kubb og badminton. Vi har også diverse andre muligheter til spill og aktivitet.

Studiespesialiserende VG2 og VG3: 

Har sommerskole mandag 12. august og onsdag 14. august. Begge dagene starter vi 10.00 og avslutter 14.00. Vi ønsker å legge til rette for å bli kjent med medelever, lærere og elevtjenesten. Vi har et faglig fokus på matematikk på mandag og på språk (tysk og spansk) på onsdag Det blir også rom for felles lunsj.

Salg, service og reiseliv VG2: 

Har sommerskole onsdag 14. august og torsdag 15. august. Begge dagene starter vi 10.00 og avslutter 14.00. Vi ønsker å legge til rette for å bli kjent med medelever, lærere og elevtjenesten. Vi har et faglig fokus de programfagene som dere møter som elev på programområdet. Det blir også rom for felles lunsj.

Påmelding sommerskole

Vi anbefaler at elever som skal begynne på vg1, venter med å melde seg på til inntaket er klart og du har takket ja til plassen din.

Sommerskolen er gratis.

Vet du ikke hvilken skole du kommer inn på?

Da kan du melde deg på sommerskolen på den skolen du tror du vil få plass ved. Kommer du inn på en annen skole enn der du har meldt deg på sommerskole, ta kontakt med skolen du har fått plass ved. Se hjemmesiden til skolen for kontaktinformasjon.

 

Kontaktperson: 

Assisterende rektor 

Beathe Lille: beathel@afk.no

Detaljert plan sommerskole 2024 Eikeli videregående skole (PDF, 56 kB)

Sommerskole Eikeli videregående skole (PDF, 89 kB)