Få et innblikk i skolens daglige liv!

Åpen skole 30.01 er et spennende og inkluderende initiativ for foreldre, elever og andre interesserte. Kom på besøk mellom kl.18-20.

Åpen skole 2024 - Klikk for stort bilde Even Ottersland

Vi legger vekt på å skape et åpent og transparent miljø der samarbeidet mellom skole og lokalsamfunn styrkes. Under Åpen skole-dagen på Frogn videregående skole får besøkende sjansen til å delta i ulike aktiviteter og workshops, samt møte lærere og elever i uformelle settinger. 

Dette gir en verdifull anledning til å utforske skolens faglige tilbud, læringsmiljø og sosiale atmosfære. Vi ønsker å fremme åpenhet, dialog og forståelse mellom skolens ansatte, elever og foreldre. Vi gir også et innblikk i de ulike talentene og engasjementene som preger skolemiljøet. 

Det vil bli felles presentasjoner av skolen flere ganger i løpet av kvelden ved rektor. Du får omvisning av elevverter gjennom skolebygget med ulike stasjoner og inforstands. Du vil kunne oppsøke stasjoner for nærmere informasjon etter eget ønske. Her ser dere kart over etasjene:

1. etg. - Klikk for stort bilde Erik Svendsen 2. etg. - Klikk for stort bilde Erik Svendsen Kantine - Klikk for stort bilde Erik Svendsen

Frogn er en levende og aktiv skole med engasjerte elever og personale. Vi håper arrangementet gir deg den informasjonen du er på jakt etter og vekker din begeistring!

Velkommen skal du være!