Aktuelt

Velkommen til årets Debattdag NÅ! - LilleStortinget 2024

Spennende temaer som eksamen, psykisk helse og utenforskap, klima og energi og tap av norsk natur blir debattert. Her kan du følge sendingen

Tyskklassen er på tur i Tyskland

Læring utenfor skolen skaper samhold. Elevene opplever kultur og språk på en fin måte, når de drar ut av klasserommet.  Med seg har de tysklærerne Janceke Fiebig og Anja Henze. 

Mozart Requiem

Musikklinja hos oss i samarbeid med Romerike symfoniorkester presenterer Mozart Requiem i Lillestrøm kirke søndag 11. februar kl. 16.00 og 18.30. Velkommen!

Mingletreff på medier og kommunikasjon

Forrige uke ble det arrangert mingletreff på skolen og tidligere elever kom på besøk. Mange jobber i dag som filmskapere, webutviklere, fotografer og designere med egne bedrifter. Godt stemning og gode samtaler i auditoriet på skolen.  Mer informasjon om medier og kommunikasjon finner du her .

Søk Medier- og Kommunikasjon

Her kan du se en kort video som oppsummerer hvordan utdanningstilbudet medier og kommunikasjon er satt sammen.  Søknadsfrist 1.mars!

Åpen skole 2024 - Takk for besøket

Takk for besøket! I løpet av to dager har vi hatt i overkant av 300 hyggelig 10-trinns elever fra ungdomskolene på Romerike på besøk.  

Læring utenfor klasserommet

Elever som har valgt programfaget matematikk R2 var denne uka på besøk hos UIO , Universitetet i Oslo.  Mye spennende matematikkunnskap ble delt!

LilleStortinget 2024

Et politisk rollespill som har som formål og gi økt økt kunnskap om demokratiet i Norge og hvordan man jobber i Stortinget. Elevene vil erfare hvordan fagkunnskap og erfaringer fra ulike fag spiller en viktig rolle når det skal tas beslutninger. Vi er godt i gang!

Snilerevyen presenterer forestillingen "Det lille hullet ved siden av det store hullet"

Snilerevyen er skolerevyen ved Lillestrøm videregående skole. Revyen er helt elevstyrt og har vært det helt siden den ble startet. 

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.