Skoledag for SOS Barnebyer

Tirsdag 6. februar skal elevene arbeide for at ungdommene på SOS Barnebyers senter i Mwanza i Tanzania skal få et bedre liv.

Foreldremøte om fagvalg gjennomført

Foresatte til elever på Vg1 Studiespesialisering fikk onsdag 24.01.24 informasjon om fagvalget til Vg2.

Orden og oppførsel uten karakter fra og med 2. termin

Skolen skal fra og med 2. termin dette skoleåret delta i Utdanningsdirektoratets forsøk om vurdering i orden og oppførsel uten karakter. Dette er et nasjonalt forsøk, og skoler fra hele landet deltar.

Tilbud om vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse (meningokokksykdom)

Skolehelsetjenesten ved Rælingen videregående skole tilbyr kombinasjonsvaksine mot meningokokk gruppe A,C,W og Y, Nimenrix. 

Åpen skole for 10. klassinger 24.01.24

Bygger dere raketter hos dere? Kan jeg få tilleggspoeng til inntak på Toppidrett når jeg er god i bordtennis? Kan jeg bli vekter hvis jeg går Salg, service og reiseliv?

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nye ungdomsbedrifter etablert

I oppstarten av skoleåret har det blitt etablert flere ungdomsbedrifter i klassene på Salg, service og reiseliv.  Ungdomsbedrift er en unik mulighet for elevene til å starte bedrift innenfor trygge rammer.

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Trenger du hjelp til skriving?

Skolens satsing på “skriving i alle fag” har skapt et engasjement rundt skriving, og vi har nå etablert et eget “skriveverksted”.  Så om du trenger hjelp til skriving? Frykt ikke - vi kan hjelpe!