Innføring av mobilfrie undervisningsøkter

Røyken videregående skole innfører fra mandag 4. mars mobilfrie undervisningsøkter i tråd med de nasjonale rådene for bruk av mobiltelefoner i undervisning og opplæring. 

Meningokokkvaksine (vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse)

Asker kommune tilbyr gratis meningokokk ACWY- vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse til alle elever som går i Vg1, onsdag 10. april.

Ledig stilling

Vi ser etter en dyktig elektriker og/ eller en automatiker til et faglig godt og inkluderende miljø med høy trivsel. Vil du være med å forme morgensdagens håndverkere? Har du ikke pedagogisk utdannelse, så kan du få det her hos oss. Er du usikker, prøv et år og se om dette er noe for deg, så kan vi snakke om det etter en stund.  

Elevutveksling med fokus på media

Røyken i vinterdrakt viste seg fra sin beste (om ikke litt kalde) side da vi hadde besøk fra Valencia. 11 elever og 2 lærere hadde tatt turen fra Valencia i Spania.

Det er en første gang for alt

For første gang har vi hatt besøk av elever og lærere fra den videregående skolen Galilée i Frankrike. Og for en fantastisk uke vi har hatt!

Røyken videregående fikk besøk av fylkesråden

Fylkesråd for opplæring og kompetanse i Akershus fylkeskommune, Lise Hagen Rebbestad, og representanter fra fylkesadministrasjonen besøkte 31. januar Røyken videregående skole.  

Vennskapsbånd på tvers av landegrenser

Elever og lærere fra San Sebastian ankom Oslo allerede fredag kveld. Denne gang skulle de spanske elevene få oppleve en helg sammen med sine norske vertsfamilier. 

Operasjon Dagsverk

Elevene ved skolen gjennomførte Operasjon Dagsverk, torsdag 2. november

Grüße aus Deutschland!

Vi har vært i Tyskland i forbindelse med skolens Erasmus+ utveksling. 11 elever og 2 lærere har vært en uke i Lahr.

Elev videre i NM i filosofi

En av våre elever, Teodoras Stakvilevicius i 3STC, er videre i NM i filosofi!