Aktuelt

God vinterferie!

Vi ønsker alle elever, ansatte og foresatte en riktig god vinterferie! Velkommen tilbake mandag 26. februar.

Norsklærer ved Rud vgs bruker gjerne KI i undervisningen

Elin Måge er norsklærer ved Rud videregående skole og hun lar elevene aktivt bruke ChatGPT i skolearbeidet. Selv lager hun undervisningsopplegg og illustrasjoner med kunstig intelligens. Men i vurderingsarbeidet slipper ikke roboten til. 

Velg yrkesfag!

Samarbeider om droneprosjekt - fikk besøk av klasse fra Belgia

Tidlig i januar kom elevene fra Atheneum Brakel skole i Belgia på besøk til Rud vgs for å samarbeide og ferdigstille droneprosjektet “Clean Air Act”.

Tilbud om gratis meningokokkvaksine ACWY.

Elever på videregående skole i Bærum får tilbud om gratis meningokokkvaksine.  Tilbudet gjelder også for elever bosatt utenfor Bærum kommune.  

Hele fem priser gikk til ungdomsbedrifter fra Rud vgs!

Onsdag deltok flere av våre ungdomsbedrifter på regionsmesterskapet for ungdomsbedrifter Asker og Bærum. Arrangementet er i regi av Ungt Entreprenørskap Viken og det var totalt 102 påmeldte ungdomsbedrifter som deltok.

Åpen dag på Rud

Tusen takk til alle dere som tok turen innom skolen vår i går og som deltok på Åpen dag. Engasjerte elevverter og ansatte tok vel imot 10. klassinger fra Bærum og Asker. 

Elektroelever fra Rud er med som juryklasse i Ungdommens kritikerpris 2024

Elektroklassene 2ELB/C har fått det ærefulle oppdraget av å sitte som en av juryklassene som skal avgjøre hvilken bok som skal vinne Ungdommens kritikerpris 2024. Dette er tredje år på rad at Rud elever har blitt trukket ut til å være litteraturkritikere.

Rudrevyen 2024 "Dream City" inviterer til drømmenes by

“Rudrevyen 2024: “Dream City” er bemerkelsesverdig velskapt”, skriver Budstikka.

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.