Tilbud innenfor mindre grupper:
- Restaurant og matfag - mindre deler av utdanningsprogrammet
- Bygg- og anleggsteknikk - mindre deler av utdanningsprogrammet
- Håndverk, design og produktutvikling - mindre deler av utdanningsprogrammet
- Salg, service og reiseliv – mindre deler av utdanningsprogrammet
Undervisningen er tilrettelagt ut fra det valgte utdanningsprogrammet og elevenes behov beskrevet i sakkyndig vurdering. Alle elever har en individuell opplæringsplan (IOP).
Elevene deles inn i grupper på to til seks. Det er stor variasjon i tilretteleggingsbehovet og bemanningen tilpasses etter elevenes individuelle forutsetninger.Det legges vekt på praktiske ferdigheter og aktiviteter som er relevant for å forberede de til arbeid og samfunnslivet etter videregående. Målet er at elevene etter avsluttet skolegang skal stå best mulig rustet til en selvstendig livssituasjon med hensyn til sosial kompetanse, egen bosituasjon, arbeid og fritid.
Fellesfagene norsk, engelsk, matematikk, naturfag, samfunnsfag og kroppsøving
Elevene jobber mot følgende sluttkompetanse:
- Grunnkompetanse mot varig tilrettelagt arbeid