Miljøarbeiderne

Miljøarbeiderne Ceylan og Ahmed jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. De har kontor i 2. etasje i gangen til Elevtjenesten.  Du kan ta direkte kontakt med miljøarbeiderne når de er ute i skolemiljøet, komme innom kontoret, eller ta kontakt på telefon, e-post eller via chatten på Teams dersom du har noe du ønsker å snakke om eller trenger hjelp til.   

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeiderne jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør de ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen i friminuttene, ved blant annet å sette i gang og være med på ulike elevrettede aktiviteter, men kan også være tilstede i undervisningen. De vil også være en støtte og pådriver i forebyggende arbeid mot mobbing, rus og vold. Fokus er et trygt og godt skole - og klassemiljø der det er plass til alle. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig i en trygg og god skolehverdag. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeiderne har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med de. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeideren?

Kom innom kontoret, eller send en SMS til 92 04 01 30 eller chat, så kan dere avtale tid. Miljøarbeiderne er tilgjengelig mandag–fredag.
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/chat.

Se også  

Portrettbilde av Ahmed Jouin - Klikk for stort bildeMiljøarbeider Ahmed