Vinnerne er kåret i årets volleyballturnering

Det har etter hvert blitt en årlig tradisjon med både bordtennis- og volleyballturneringer ved Asker vgs.. Sistnevnte startet opp i høst, men semi- og finalekampene snek seg over vinterferien. Da dagen endelig kom var det møtt opp godt med tilskuere. Selv rektor og områdedirektør i Akershus Bengt Jacobsen tok turen innom for å ønske elevene fra 2STF, 3STE, 1STD og 2STD lykke til. 

Askerrevyen - en opplevelse for livet

Nyhetsbrev fra januar 2024

Universitetsturnéen besøkte Asker vgs

Tilbud om gratis hjernehinnebetennelse vaksine til alle Vg1 elever i videregående skole

Torsdag 7.mars

Inntaksordning for Akershus vedtatt i fylkestinget

Fylkestinget i Akershus har vedtatt ny inntaksordning fra skoleåret 2024–25. «Nærskoleordningen» til Viken fylkeskommune blir dermed erstattet med ordningen med «fritt skolevalg» i nye Akershus fylkeskommune. 

Nyhetsbrev fra desember

Med det siste nyhetsbrevet i 2023 ønsker vi elever og foresatte en god jul og et godt nytt år. Første skoledag etter jul er onsdag 03 . januar. 

Sandra Kolstad på skolen med konsert

Gjennom den kulturelle skolesekken fikk førsteklassingene oppleve artist og forfatter Sandra Kolstad på nært hold. Sammen med sine partnere fylte hun auditoriet med lys og lyd, og inviterte elevene med på en spennende blanding av høytlesning og ferske låter fra sitt nyeste album “Burning love”. 

Pådriverprisen 2023 går til vår egen Anders Grønning!

Nyhetsbrev fra november

Les nyhetene fra november