Klage på karakterer

Som elev i videregående skole kan du klage på eksamenskarakterer og standpunktkarakterer. 

Det er juni og vi feirer Pride!

Hvert år markeres Pride på Asker vgs, og dette året var ikke noe annerledes. I tillegg til flaggheising og utstilling i biblioteket, hadde psykisk helse-komitéen et eget initiativ for elevene. 

Terje Hansen slutter som vaktmester

Terje Hansen slutter som vaktmester etter lang og tro tjeneste for Asker videregående skole. Vi tar et tilbakeblikk på historien til en eksepsjonell kollega hvis håndverk preger miljøet rundt oss.  

Vi heiser regnbueflagget

Juni er Pride-måned. Regnbueflagget vaier da også stolt over skolegården på Asker videregående, en skole hvor alle skal føle seg velkommen uansett kjønn, legning eller bakgrunn. Inne i skolen kan elever og lærere låne bøker fra bibliotekets bokutstilling med LGBTQ+-tematikk. Happy Pride!       

Digitalt foreldremøte med politiet

Politiets Nettpatrulje inviterer til møte torsdag 06.06 kl.19:00

Velkommen til sommerskole 15. og 16. august!

Bli kjent med skolen før skolestart

EKSAMEN vår 2024

  Les her for mer info om skriftlige og muntlige eksamen

Norgesmesterskap for ungdomsbedrifter: Resultatene er inne

Denne uken ble det avholdt Norgesmesterskap for ungdomsbedrifter på NOVA Spektrum i Lillestrøm.  Blant deltakerne var elevene våre fra Handsome UB, som presenterte sitt konsept med salg av pent brukte og eksklusive herreklær. Det var en idé som vekket interesse. - ikke i liten grad takket være god markedsføring, design og gjennomføring. 

Påtroppende elevrådsleder bretter opp ermene

Lars Kristian Hapalahti er valgt som vår neste elevrådsleder. Han gleder seg til høsten og sier hans viktigste jobb blir å lytte til elevene. 

Reisebrev fra Malawi

​Malawi er et land med stor befolkningsvekst.​ Utfordringer som sult og underernæring er svært vanlige. Kirkens Nødhjelp har derfor etablert flere prosjekter for å bedre situasjonen og samarbeidet med blant andre Asker videregående skole bidrar til å støtte ulike prosjekter økonomisk. Nylig reiste to av våre elevrådsrepresentanter ned for å oppleve prosjektene på nært hold. Her kan du lese deres reisebrev.