Fagskolens studenter har hatt sin avslutning

Denne uken hadde Fagskolen i Viken, studiested Bjørkelangen, avslutning for studentene.

Studenter. - Klikk for stort bildeLærer Guro Granerud (t.v.) og Jon Kristian Kolstad (t.h.) sammen med studentene på avslutningen. Trine Borg-Heggedal / BVS

Fagskoletilbudet på Bjørkelangen vgs er vel etablert gjennom mange år. Nå har enda en klasse fullført sine studier, og hadde en høytidelig avslutning. Studentene har fullført studiet Målrettet miljøarbeid knyttet til mennesker med utviklingshemming. Studiet har gått over to år, og gir 60 studiepoeng. 22 studenter har gjennom to år har hatt samlinger på Bjørkelangen vgs, jobbet selvstendig hjemme mellom samlingene, lest og skrevet oppgaver.  De har blitt godt kjent med hverandre og lærerne.

Lærer Guro Granerud er entusiastisk når hun snakker om sine studenter, og forteller at samarbeidet med klassen og studenttillitsvalgt Paul Hardy har vært god.  Therese Melby Sæther har deltatt med oppfølging av studenter med Jon Kristian Kolstad har vært lærer, sammen med Guro Granerud.

På avslutningen ble det servert kaffe og kake, og det var taler fra ansatte og ledere ved Fagskolen og Bjørkelangen vgs. I aulaen på skolen var det høytidsstemning da vitnemål og roser ble delt ut, og lærer Guro fikk også en spesiell hilsen fra klassen sin. To år med arbeid og læring i fellesskap er nå avsluttet, og kompetansen studentene nå har tar de med videre i arbeidslivet.

Les mer om Fagskolen i Viken her.