Ny bil på Vg2 kjøretøy og fornyet partnerskapsavtale

Skolen setter stor pris på det gode samarbeidet med næringslivet.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.
Tre mennesker foran bil. - Klikk for stort bildeNylig fornyet skolen sin partnerskapsavtale med Toyota Romerike AS, og fikk også ny bil som skal brukes i opplæringen. F.v.: Jim Arne Hvidsten, Ermin Ramic og Evy Hoff-Olsen. BVS

Nylig var lærer på kjøretøy, Ermin Ramic, og avdelingsleder Evy Hoff-Olsen på Toyota Romerike AS. De er partnerskapsbedrift gjennom mange år, og nå har Bjørkelangen vgs fått en bil i gave som elevene på kjøretøy skal bruke i opplæringen sin. Dette er en bil som tidligere har blitt brukt som opplæringsbil hos Bauda-konsernet, som er Toyota sitt eget opplæringskontor. Både mekanikere og skade/lakk-lærlinger har derfor fått skudd, opprettet og lakkert på denne bilen, som nå blir å finne i verkstedet til kjøretøy-klassene på BVS. Avdelingen holder til bussgarasjene i Stasjonsveien tre dager i uka.

I tillegg ble partnerskapsavtalen vi har med Toyota Romerike fornyet med fem år, slik at denne gjelder fram til 2028. Det var teamleder på verkstedet på avdeling Lillestrøm som signerte avtalen på vegne av Toyota Romerike AS.

Vi setter stor pris på gode samarbeidspartnere i næringslivet! På Toyota Romerike har vi elever ute i praksis og som lærlinger etter Vg2 kjøretøy.