Sommerskole for nye og nåværende elever

Vi arrangerer gratis sommerskole torsdag 15. og fredag 16. august. 

Vi arrangerer sommerskole to dager rett før skolestart til høsten. Sommerskolen er for deg som ønsker å bli kjent med Bjørkelangen vgs før første skoledag mandag 19. august, eller som ønsker å være med på et hyggelig opplegg på tampen av sommerferien. 

På sommerskolen kan du blant annet besøke verksteder og klasserom, møte noen av skolens ansatte og være med på forkurs i matematikk. Du vil være sammen med ansatte på skolen og elevveiledere fra Vg2 og Vg3 begge dagene.

Hvem kan melde seg på

Sommerskolen er for deg som

·       skal begynne på vg1 til høsten
·       allerede går på skolen og som skal begynne på vg2 eller vg3 neste skoleår

Plan for sommerskolen

Sommerskolen er torsdag 15.8 og fredag 16.8 fra klokka 10 til 15. Deltakerne får gratis lunsj begge dagene. Hvis du trenger skyss til sommerskolen kan du kontakt oss i forkant, så ordner vi det så langt vi kan. Dagene vil inneholde mye sosialt, og noe faglig opplegg avhengig av deltakernes behov. Du vil få svar på mange spørsmål om skolestarten og det å være elev på Bjørkelangen vgs.

Detaljert program kommer senere.  

Meld deg på

Meld deg på sommerskolen her

Vi anbefaler at elever som skal begynne på vg1, venter med å melde seg på til inntaket er klart og du har takket ja til plassen din.

Sommerskolen er gratis.

Vet du ikke hvilken skole du kommer inn på?

Da kan du melde deg på sommerskolen på den skolen du tror du vil få plass ved. Kommer du inn på en annen skole enn der du har meldt deg på sommerskole, ta kontakt med skolen du har fått plass ved. Se hjemmesiden til skolen for kontaktinformasjon.

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe.