Utstilling med seksordsnoveller

I kantineområdet på skolen henger nå en utstilling med seksordsnoveller.
 

Utstilling. - Klikk for stort bildeDesign-elevene har laget utstillingen. Trine Borg-Heggedal / BVS

I Livsmestringsuka tidligere i høst ble det avholdt en konkurranse for alle elevene i faget norsk. Elevene laget seksordsnoveller, hvor så de tre beste fra hver klasse ble stemt fram til å delta i en finalerunde. En jury kåret de beste innsendte bidragene, og her gikk Vg1-elev Zahraa av med seieren. 

Alle novellene har blitt til en fin utstilling. Den er designet og produsert av 1FBA (Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign) og eksponert og montert av Vg2 interiør og eksponeringsdesign.

Utenfor skolens kantine henger nå mange ulike, og hver på sin måte fine, seksordsnoveller med forskjellig uttrykk og budskap. Designet skaper liv med sine farger og motiver, og måten de er montert innbyr virkelig til å lese dem.

Elev foran utstilling. - Klikk for stort bildeVinnernovellen er laget av Zahraa Halid Hammas i 1STB. Trine Borg-Heggedal / BVS

Vinneren ble elev i Vg1 Zahraa Halid Hammas. I hennes klasse, 1STB, har de jobbet godt med denne formen for uttrykk, og har skrevet novellene på nynorsk. Vinnernovellen lyder slik:
Fattig. 
Alt
eg
har
er
pengar.

Premien er pizza til hele klassen. Vi gratulerer!

Elever ser på utstilling. - Klikk for stort bildeDesign-elevene har laget utstillingen som henger i gangen inn mot kantina. Trine Borg-Heggedal / BVS