Aktuelt

Offentliggjøring av karakter og klage på karakter

Standpunkt- og halvårsvurderingskarakterer og karakterer i orden og atferd offentliggjøres for elevene på vg2 YF, vg3 og vg4 torsdag 13. juni  -  og onsdag 19. juni for resten på Visma In School

Sommerskole for nye og nåværende elever

Bleiker vgs arrangerer sommerskole fra tirsdag 13. august til torsdag 15. august. Sommerskolen er for deg som ønsker en god oppstart av skoleåret 2024/25. Tilbudet gjelder for alle elever som skal starte i en klasse på Bleiker videregående skole til høsten.

Avslutningsmarkering for avgangselever

Torsdag 20. juni blir det avslutningsmarkering for TO, kombinasjonsklassene, VG2, VG3 og VG4. Det blir en høytidelig markering med taler, kulturinnslag og avtakking av elever. Familie og foresatte er hjertelig velkomne til å delta.  

Bleiker vgs MK finalist i årets DeathTrip

Bleiker vgs Medier og kommunikasjon vg2 leverte en flott presentasjon og fikk stor jubel fra salen under Death Trip-finalen på Klingenberg kino i Oslo tirsdag 7. mai.

Besøk fra Belgia

Bleiker vgs deltar i et internasjonalt utviklingsprosjekt med Erasmus+ og samarbeider med flere skoler i utlandet. Denne uka fikk vi besøk av 16 elever og 3 lærere fra Atheneum Eureka som er en yrkesfagskole i byen Torhout i Belgia.

Eplemøst UB vant sølv i Norges Beste Drikker 2024!

Ungdomsbedriften Eplemøst UB fra Bleiker videregående skole produserer og selger eplemost, og deltok i mars i konkurransen Norges Beste Drikker 2024. De mottok diplom for Sølv-standard i kategorien «Ren eplemost».

Inspirasjonsforedrag for foresatte og avgangselever

Ungdom og rus  Ordfører Lene Conradi inviterer også alle foresatte til elever på de videregående skolene i Asker til dette lukkede foredraget med lege og komiker Jonas K. Bergland. Foredraget er onsdag 13. mars kl 19.00 – 20.00 i Leikvoll C, Bragesvei 5. 

Utveksling i gang

Høsten 2023 ble Bleiker videregående skole akreditert som Erasmus-skole. Dette betyr at skolen får støtte til utveksling av elever og ansatte både fra Bleiker til utlandet og motsatt. I skrivende stund har vi avtaler med to skoler i Belgia og Bulgaria. 

Bleiker vgs tok medalje på Fylkesmesterskap

Onsdag 28. februar deltok Bleiker vgs med hele 13 ungdomsbedrifter på fylkesmesterskapet i Akershus. Og det ble pallplassering!

Husk tilleggsskjema når du søker toppidrett

Hvis du ønsker å søke toppidrett her på Bleiker, så må du huske å fylle ut tilleggsskjema. Det finner du her .