Aktuelt

Besøk hos Telenor

Denne uka har alle VG1-elevene på Informasjonsteknologi og medieproduksjon vært på besøk hos Telenor på Fornebu. 

Åpen dag og fullt hus

Tirsdag 23. januar hadde Bleiker videregående skole Åpen dag (og kveld) med besøk av ungdomskoleelever og foresatte. Det ble fullt hus og god stemning!

Invitasjon til foresattmøte om inkluderende avgangsfeiring

Tirsdag 30. januar kl 1730 inviterer Bleiker videregående skole til foresattmøte om en trygg og inkluderende avgangselevfeiring. Russefeiringen har gått fra å være en feiring for alle, til en feiring i grupper. Planlegging og grupperinger starter tidlig for mange. Hvordan påvirker det klasse- og skolemiljøet? Hva kan du som foresatt gjøre for å bidra til et godt skole- og klassemiljø, og en bedre feiring uten press, sterke markedsaktører og utenforskap?  

Bleiker-elever markerte seg på Regionsmesterskapet for ungdomsbedrifter

Onsdag 17. januar deltok 15 av våre flinke ungdomsbedrifter i regionsmesterskapet i Asker og Bærum. Beikerelevene markerte seg på flere områder blant de over 100 deltagende ungdomsbedriftene. 

Åpen dag og kveld på Bleiker

Velkommen til åpen dag og kveld på Bleiker videregående skole tirsdag 23. januar. Elever som ønsker å finne ut mer om hvilke utdanningsprogram skolen tilbyr eller er nysgjerrig på hvordan vi har det her er velkomne! Vi holder også åpent på kveldstid, for både elever og foreatte.

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Tilbud om gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse til elever i VG1

Tirsdag 9. januar er det gratis tilbud til elever i VG1 om vaksinering mot hjernehinnebetennelse. Vaksineringen gjennomføres i kjelleren under kantina, i B-blokka på Bleiker videregående skole. Vaksineringen foregår klassevis. Informasjon om tidspunkt blir videreformidlet av kontaktlærer. 

Inntaksordning for Akershus vedtatt i fylkestinget

Fylkestinget i Akershus har vedtatt ny inntaksordning fra skoleåret 2024–25. «Nærskoleordningen» til Viken fylkeskommune blir dermed erstattet med ordningen med «fritt skolevalg» i nye Akershus fylkeskommune. 

Regjeringen retter fokus på statlige lærebedrifter

Fredag 1. desember arrangerte Kommunal- og distriktsdepartementet en lærebedriftkonferanse for statlige virksomheter. Konferansen rettet et blikk på lærlinger, spesielt innen medieteknikk-faget, og viste til Arkivverket, hvor en tidligere Bleiker-elev, nå jobber som medieteknikk-lærling. 

BUA lagde julebord for TO-foreldre og praksisveiledere

Onsdag 29. november arrangerte BUA og HSTA julebord for TO-foreldre og praksisveiledere. På menyen sto kyllinggryte med potetstappe og karamellpudding og kromkaker til dessert.