BUA lagde julebord for TO-foreldre og praksisveiledere

Onsdag 29. november arrangerte BUA og HSTA julebord for TO-foreldre og praksisveiledere. På menyen sto kyllinggryte med potetstappe og karamellpudding og kromkaker til dessert. 

Ansatte og elever sitter ved bord og spiser - Klikk for stort bildeBUA og TO arrangerte julebord Harald Backer Solberg

Gjestene på julebordet var foreldrene til TO-elever og praksisveilederne i YFF-faget til BUA-elevene. Det ble tilsammen 30 personer til bords og god stemning. Elevene hadde forberedt tale, lek og underholdning, laget bordkort, brettet servietter, laget julegryte, karamellpudding og krumkaker. Fra skolestart av har Vg2BUA og HSTA hatt jevnlig samarbeid med felles aktiviteter som blant annet matpakkekonkurranse og fiskesprell-kurs. Kursene har vært i regi av OsloMet og elevene har lært å lage attraktive retter av fisk for barn og unge.

-Dette fellesprosjektet har gitt elevene masse god og helhetlig læring og så har det vært artig med samarbeid på tvers av klasser, sier faglærer Eivind Bratberg. Julebordet er også et flott tiltak for å styrke det gode samarbeidet mellom BUA-programfaglærerne og arbeidslivet. Vi har tidligere invitert barnehagebarn på juleverksted og Luciatog, men i år ønsket BUA-elevene å gjøre noe for ungdom sammen med TO-elevene, sier Bratberg.