Personlig Trener

Bli med på PT-Linjen ved Follo Folkehøgskole – Et år med fokus på fitness og velvære.  Er du klar for et år der du kan utforske og utvikle dine ferdigheter innen personlig trening? På PT-linjen ved Follo Folkehøgskole får du muligheten til å dykke inn i en verden av fysisk trening og velvære.

Utforsk mangfoldet av personlig trening

PT-linjen tilbyr en spennende blanding av styrketrening, kickboksing, yoga, Pilates og massasje. Dette er din sjanse til å prøve nye treningsformer, bli bedre kjent med din egen kropp og dens grenser. Med 20 linjetimer i uken og tilgang til topp moderne fasiliteter, ligger alt til rette for personlig vekst og utvikling.

Bli en kunnskapsrik og inspirerende trener

Vi mener at nøkkelen til å være en god trener ligger i å praktisere det du lærer. Gjennom vår linje får du inngående kunnskap om trening og hvordan man kan inspirere og veilede andre. Kosthold er et støtte emne. Vår målsetning er å utruste deg med kompetansen og selvtilliten som trengs for å bli en god personlig trener.

Ta steget videre

I samarbeid med Norges Idrettsakademi, tilbyr vi et tilleggskurs som lar deg ta Personlig Trener-eksamen. Dette kurset, som foregår etter skoleåret, gir deg muligheten til å bli sertifisert og åpner dører for en karriere som personlig trener.

Ditt år med personlig trening starter nå. Søk skoleplass og gjør deg klar for et herlig år innen helse og fitness!

PODCAST om linjen!

Hva er PT-linjen?

Kunnskap som varer livet ut

Det du lærer hos oss er ikke bare nyttig for en karriere innen fitness; det er kunnskap du vil ha nytte av i mange aspekter av livet ditt. Kjennskap til egen kropp, ernæring og treningsvaner er uvurderlig, både profesjonelt og personlig.

Er du klar for å forvandle din lidenskap for trening til noe håndfast? På PT-linjen ved Follo Folkehøgskole venter et år fylt med lærerike erfaringer, personlig utvikling og uforglemmelige minner.

 

Søk skoleplass

Dette gjør du på Personlig Trener

 • Styrketrening
 • Kickboksing
 • Pilates
 • Yoga
 • Kondisjon
 • Samarbeid
 • Øving til instruktør og PT
 • Massasje
 • Smidighet
 • Kroppskontroll
 • Anatomi
 • Ernæring

Vi øver på rollen som PT og massør og bruker medelever som prøvekaniner. 

Studieturer

Hele skolen reiser sammen til verdensmetropolen NEW YORK.

Her er det ubegrensede muligheter for alle linjer. Kultur, trening, sightseeing, konserter, forestillinger, utstillinger og alt annet du kan drømme om. Vi tar deg med på en studietur som vil utvide horisonten din og gi deg minner for livet.

Vi bruker selvfølgelig nærområdet i Vestby, og vår nærhet til Oslo gjør at vi besøker treningsstudio, og får besøk av ulike instruktører som inspirerer.

Lokaler

 

Elevene trener pilates i skolens pilatesstudio - Klikk for stort bilde

 

Skolen har et eget Pilatesstudio med alle hovedapparater, rom for yoga og massasje. Vi har et rom for vekttrening og gode utearealer. Hovedsakelig foregår vekttreningen og kickboksingen på MUDO treningssenter i Vestby   

 

Mange veier videre

I samarbeid med Norges Idrettsakademi har du som elev ved Follo folkehøgskoles PT-linje anledning til å ta et tilleggskurs for å ta Personlig Trener eksamen. Dette gjør deg til sertifisert personlig trener gjennom Europe Active & Europe Register of Exercise Professionals og du kan dermed søke jobb som PT. Kurset holdes direkte etter endt skoleår og det er frivillig. Dette innebærer en ekstra kostnad til NIAK for kurset og det må også påregnes en ekstra kostnad til skolen for kost og losji.

Det du lærer hos oss kan du ta med deg videre i en lang rekke utdannelser som handler om kropp, helse, ernæring, idrett, veiledning og undervisning. Kjennskap til din egen kropp, om ernæring og treningsvaner er nyttig uansett om dette handler om ditt framtidige yrke eller fritid. Dette året vil bl.a. gi en av de bredeste innføringene i Pilatesmetoden i Norge.

Spørsmål og svar om Personlig Trener

Du er ikke alene om å lure på noe! Her er vanlige spørsmål og svar:

Ofte stilte spørsmål

        

 

  

Hanne Koren Bignell 

Linjeleder Personlig Trener

 • Hanne har en bred bakgrunn som danser og pilatesinstruktør.
 • Hun har jobbet lenge tett opp til kildene til Joseph Pilates og Martha Graham, og er blandt de fremste arvtagere innenfor fagfeltene. I tillegg er hun utdannet massør.
 • E-post: hannebi@viken.no
 • Mobil: 410 26 669 
Til toppen