Valgfag

Skolen tilbyr mange varierte og spennende valgfag. Valgfagtilbudet kan variere noe, og alle valgfagene vil derfor ikke være tilgjengelig hvert år. Nye kan komme til.
 

Podcast 

Her skal vi stupe inn i det nye, store universet av podcaster. Dere skal danne dere grupper (fordel om dere vet hvem dere jobber med før vi begynner), og skal videre utvikle et konsept som dere skal spille inn og gi ut! 

Låtskriving 

I låtskriving er målet at du skal få i gang din indre låtskriver. Vi skal se på ulike skriveøvelser, måter å tenke på, verktøy man kan bruke og mye mer for å få i gang prosessen. Det blir mye tid til å skrive, og alltid rom for feedback!  

Piano  

Pianoundervisning for elever på alle nivå. 2 timer pr uke inkluderer 20 min undervisning + egenøving  

Improteater 

Her skal vi boltre oss i impro og teatersport. Det handler om å kaste seg uti det, stole på hverandre og å tørre å gjøre feil. Man trenger ikke å ha stått på en scene eller å ha spilt teater før. Har du lyst har du lov. 

Kanskje blir vi så modige at vi setter opp en forestilling? 

Salsa eller Hip Hop/House 

Salsa nybegynner eller Hip Hop House nybegynner.  

DJ’ing 

Lær DJ’ing med Niako 

Massasje 

Klassisk svensk massasje bygger dette på (sportsmassage) vi fokuserer på massasjegrepene og velvære. Du gir og mottar massasje. Olje eller krem brukes i timene.

Søm/omsøm/ redesign 

Målet for klassen:

  • Lære symaskinens forskjellige deler og funksjoner 
  • Starte med enkel søm og enkle mønstre 
  • Sy nyttige gaver (bærenett, fruktposer, luer, vesker) 
  • Lære å sy/reparere klær 
  • Ta mål og tilpasse mønster 
  • Sy egne klær 
  • Legge til rette for den enkeltes erfaring innen søm 

Gitar  

Gitarundervisning i grupper og egenøving  

Verksted – keramikk og tre 

Liker du å forme er keramikk noe for deg. Her kan du lære deg å dreie og jobbe med relieff også. 

Treavdelingen har mange maskiner du kan lære å bruke. Du kan for eksempel arbeide med treskjæring eller lage din egen kniv. På dreiebenkene lages fine lamper og boller. 

Det er mulighet til å tegne og male på egenhånd hvis du ønsker det.  Det viktigste med valgfaget er at du har to timer som du liker, og kanskje lager du en liten gave til en venn. 

Yoga 

Åpent nivå, passer for alle. 

Sang 

I dette faget er målet å bli bedre kjent med sin egen stemme og stemmen som instrument. Vi jobber med sangteknikk, formidling og repertoar etter ditt ønske. Man har sangtime alene, eller flere sammen.  

Pilates 

Pilates er styrke og bevegelighetstrening, med utgangspunkt i å styrke kjernemuskulaturen, bruke det som utgangspunkt for alle bevegelser når en trener hele kroppen og koordinere pusten med bevegelsene. 

Årbok 

En gruppe som gjennom våren lager årets Årbok. 

Til toppen