Aktuelt

Vi har fått ny nettadresse: afk.no/mailand-vgs

Ny nettadresse er: afk.no/mailand-vgs.

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Bærekraft på agendaen

I uke 47 er det BÆREKRAFTUKE på Mailand videregående skole. Skolen er Miljøfyrtårn, og bærekraft og miljø skal være en del av elevenes skolehverdag. Denne uka har vi ekstra fokus på bærekraft. Det blir foredrag, innovasjonscamp, og mye mer.

Tjenester og fritidstilbud for ungdom i Lørenskog kommune

Dette er en oversikt over tjenester rettet mot ungdom og fritidstilbud for ungdom i Lørenskog kommune. Informasjonen er beregnet på foresatte.

Karrierekveld 2023

Mailand videregående skole inviterer til et informasjonsmøte den 15. november 2023 for elever og foresatte på VG1 IM og SR, samt VG2 helsearbeiderfaget og barne- og ungdomsarbeiderfaget. 

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre. På Mailand gjennomføres denne undersøkelsen i uke 48.

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Informasjon om smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet (FHI) kommer med egen informasjon til ungdom om sykdommen og  anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse).

Utstedelse av nye vitnemål

Dersom du har tatt opp fag som du ønsker å få ført på vitnemålet/ kompetansebeviset ditt, ber vi om at du kontakter skolen for ny dokumentasjon. Siste frist før ferie: 01.07.23.   Kontaktperson: Zahoor Ahmad Telefon: 45 61 44 61