Innholdsrik skoleuke

Offisiell åpning av det rehabiliterte biblioteket, aktivitetsdag, snøhuletur og fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter - uke 9 i 2024 var innholdsrik! 

“Nytt” bibliotek

Etter at Rælingen kommune flyttet folkebiblioteket til Ravinen fikk skolen overta et noe slitt lokale midt i mellom rådhuset og skolen. Tirsdag 27. februar kunne fylkesråd for opplæring og kompetanse Lise Hagen Rabbestad klippe snoren, og med det offisielt åpne det nyrenoverte biblioteket, i samarbeid med elevrådsleder Michelle og skolen bibliotekar Hege.  

Aktivitetsdag

Onsdag var det satt av tid til en aktiv skoledag med kanonballturnering, JumpYard, alpint, aking og sjakk. En kjempefin dag med økonomisk støtte fra Rælingen Frivilligsentral. Den støtten gjorde at vi kunne tilby aktiviteter som kosta litt mer enn skolens budsjett normalt tillater. Tusen takk! 

Variasjon i hverdagen

På Idrett er ekskursjoner en del av undervisningen og i Entrepenørskap og på Salg, service og reiseliv er ungdomsbedrift noe som skaper variasjon og relevans i opplæringen. Denne uka var 3IDB i Trysil og sov to netter i snøhuler de lagde selv. Onsdag deltok en gruppe elever på fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter på Varemessa i Lillestrøm. Mye god læring i begge deler!