Sommerskole for nye og nåværende elever

Vi arrangerer sommerskole i matematikk og et opplegg for å bli kjent med andre elever og ansatte i elevtjenesten før skolestart. 

Gul blomst - Klikk for stort bilde Natalia, Unsplash

Hvem kan melde seg på

Sommerskolen er for deg som

·         allerede går på Rælingen videregående skole og som skal begynne på vg2 eller vg3 

·         skal begynne på vg1 

Plan for sommerskolen

Vi har to opplegg for sommerskolen 2024. Dagene starter kl 09.30 og er ferdig kl 13.30. 

Forkurs i matematikk

Onsdag 14. august, torsdag 15. august og fredag 16. august arrangerer vi matematikkurs. Om du strever med matematikk kan du melde deg dette forkurset. Da vil lærere og medhjelpere undervise i de delene av faget du strever med. For de som skal starte i Vg2 vil vi ha ekstra fokus på Geogebra. 

Bli kjent-dager

Om du er litt ekstra spent på skolestart eller bare vil bli kjent med nye ungdommer og våre ansatte, kan du melde deg på to dager med sosialt innhold som aktiviteter og hyggelige samtaler. Vi håper mange blir med på dette torsdag 15. august og fredag 16. august. Vi har også lagt opp til en økt på fredag der dere får litt hjelp med å starte opp PCen deres i skolens systemer. Det er elevtjenesten med rådgivere og miljøarbeiderne som er med dere disse dagen. Kontaktlærer kommer også og hilser på.  

Meld deg på

Påmelding

Vi anbefaler at elever som skal begynne på vg1, venter med å melde seg på til inntaket er klart og du har takket ja til plassen din.

Sommerskolen er gratis og du får frokost og lunsj. Påmeldingsfrist er 8. august kl 20.00. 

Vet du ikke hvilken skole du kommer inn på?

Da kan du melde deg på sommerskolen på den skolen du tror du vil få plass ved. Kommer du inn på en annen skole enn der du har meldt deg på sommerskole, ta kontakt med skolen du har fått plass ved. Se hjemmesiden til skolen for kontaktinformasjon.