Nysgjerrig på hva Rælingen vgs tilbyr?

Vi er en skole som alltid forsøker å være gode på oppfølging av den enkelte elev gjennom å verdsette mangfoldet i elevgruppa, arbeide med inkludering og vi setter læring ut i fra den enkelte elevs utgangspunkt høyt. På Rælingen kan du gå både studieforberedende løp og yrkesfag. 

På denne siden har vi samlet informasjon vi tror du som skal søke videregående opplæring i 2023 er opptatt av.

Utdanningsprogrammene våre kan du lese mer om her:

Studiespesialisering, idrettsfag, salg, service og reiseliv, påbygging til generell studiekompetanse og tilrettelagt avdeling

vilbli.no kan du lese om alle de ulike utdanningsprogrammene du kan søke på i videregående opplæring. 

Ta kontakt med avdelingslederne om du har spesielle spørsmål om hva de ulike utdanningsprogrammene innebærer av muligheter eller den faktiske hverdagen.

Mer enn utdanning

Skolen har i flere år jobbet med skoleprogrammet VIP som har fokus på psykisk helse for ungdom og vi har et aktivt elevråd som blant annet står for den årlige innsamlingsaksjonen til inntekt for SOS Barnebyer, ulike markeringer og sosiale begivenheter. 

Spørsmål til eller om skolen? Trykk her for å registrere ditt spørsmål. 

Klar til å søke?

Viken har god informasjon på denne siden: Søke skoleplass

Du må ha MinID for å logge inn og registrere søknad på Vigo.no og søknadsfristen er 1.mars. Om du får problemer med innlogging eller registrering av søknad kan du kontakte rådgiver på egen skole. 

Artikkelliste