Aktuelt

God sommer!

I perioden 8. - 28. juli vil ikke skolens resepsjon og administrasjon være bemannet.  Skolens e-post blir jevnlig kontrollert i løpet av ferien, men kun svært viktige spørsmål blir besvart før august. Første skoledag for elevene er mandag 19. august. Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Velkommen til skolestart 2024!

Vi ønsker alle elever velkommen til skolestart mandag 19. august. Her finner du informasjon og praktiske opplysninger som vil gjøre det enkelt for deg å komme i gang som elev ved Sørumsand videregående skole.  

Sommerskole for nye og nåværende elever

Velkommen til oss før skolestart! Vi inviterer til sommerskole torsdag 15.08 og fredag 16.08. Sommerskolen er både for nye elever som skal begynne hos oss og nåværende elever som skal fortsette på vg2 og vg3.  Her kan du møte oss som jobber i skolemiljøet og andre medelever, bli med på forskjellige morsomme aktiviteter og felles måltider.

Avslutning for avgangselever

Tradisjon tro inviterer skolen til høytidelig markering for alle elevene som er ferdig med sin opplæring på Sørumsand videregående.  

Våre elever vant finalen i Death Trip 2024!

«Kjør sober eller game over» er slagordet på kampanjen til vinnergruppa. Deres bidrag var ett av ca 130 (!) fra hele landet i kategorien «Beste helhetlige kampanje».  Sørumsandelevene gikk av med seieren blant elleve finalister! 

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler ungdom mellom 16 og 19 år å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.

Stolte finalister

To grupper fra 2mka er i finalen av den landsdekkende konkurransen Death Trip! Konkurransen blir avholdt av Ung i Trafikken hvert år, og i år er Medier- og kommunikasjons-elevene ved Sørumsand videregående godt representert. 

Sjokkerende skolearbeid

En bil som lå på taket gjorde at flere mennesker ringte politiet torsdag kveld. Men heldigvis var det ikke en ekte ulykke! Vg2-elevene jobber i disse dager med en holdningskampanje mot ruskjøring, og guttene fra 2mka har gått helhjertet inn for å sjokkere.

Afternoon tea eller ferske bakevarer?

Visste du at vi på Sørumsand VGS har en stor avdeling med mange klasser i Restaurant- og matfag? Og at disse elevene og lærerne deres stadig lager fristelser som alle kan komme å kjøpe?

Eksamensplan våren 2024

Eksamensplanen for våren 2024 er nå tilgjengelig. Den inneholder også trekkreglene.