Aktuelt

Vi innfører studiedager fra høsten 2024

Fra høsten kan du som elev ved Vestby vgs søke om inntil to studiedager i året.

Hvordan søke Europa og Friluftsliv

Plusstilbud Europa og programfag Friluftsliv er ikke søkbare tilbud i Vigo. Søkere som er interessert i disse tilbudene må søke studiespesialisering ved Vestby vgs i Vigo, og i tillegg fylle inn egne søknadsskjema her på skolens hjemmeside.

Follomesterskapet for ungdomsbedrifter

Ungdomsbedriftene fra SSP og SSR har i dag deltatt på Follomesterskap!

Ta ordet!

Finalen i “Ta ordet”-konkurransen gikk av stabelen i Bergen den 30. november.

Realfagsinteresserte ungdomsskoleelever besøkte forskerlinja

For andre år på rad arrangerte vi teknologi- og forskerdag for realfagsinteresserte ungdommer. Hele 50 elever fra 13 ungdomsskoler besøkte forskerlinja.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse

Skolehelsetjenesten tilbyr vaksinering mot hjernehinnebetennelse på skolen i desember. Påmelding mot betaling med Vipps i skolens resepsjon innen 29. november.    

Bakeriutsalg på Vestby storsenter torsdag 30. november kl. 15.00

Restaurant- og matfag har samarbeidet med en gjeng flotte 10.-klassinger i valgfaget utvikling av produkter og tjenester, torsdag har de bakeriutsalg på Vestby storsenter.

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er obligatorisk å gjennomføre Elevundersøkelsen for 7. trinn, 10. trinn og vg1 i høstsemesteret. Skolene kan også velge om de vil gjennomføre på flere trinn, og kan invitere elever fra 5. trinn til og med vg3.

Foresattemøter og fagsamtaler Vg1

Tirsdag 21. november ønsker vi foresatte og elever på Vg1 velkommen til foresattemøter og fagsamtaler.

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.