"Talentfabrikken" eller "Mini Statholdergaarden"
Restaurant og matfag her på Vestby har fått kallenavn som "Talentfabrikken" og selveste Bent Stiansen omtaler oss som "Mini Statholdergaarden" og sier videre at den neste Bocuse d`Or vinneren meget godt kan komme fra Vestby videregående.
To av våre elever som er i gang med prepping av mat på restaurant FYR Bistronomi & Bar.
Robert Eik
Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.
Vestby avis har besøkt noen av våre elever som jobber under vingene til kokker i verdensklasse samt en tidligere elev fra YSK-løpet som i dag jobber som sous- chef på FYR Bistronomi & Bar, i tillegg til å være kokk på landslaget.
Igjennom artikkelen kan du møte elevene som har utplassering i anerkjente restauranter i Oslo med alt fra streetfood, klassisk- og thaimat, i tillegg til stjernekokkene bak restaurantene hvor lovordene om Vestby vgs sitter løst.
-Elevene våre skiller seg ut da de både har gode basiskunnskaper i tillegg til at de kan «dansen» på kjøkkenet
-Linjen har rykte på seg for å være den beste på østlandsområdet. Vi har hatt flere utplasseringselever og lærlinger fra Vestby tidligere, og vært veldig fornøyd.
En av våre elever som er på veg til å servere forventningsfulle gjester.
Robert Eik
Les hele artikkelen her:
Talentfabrikken i Vestby
Publisert 14.03.2023 13.06
Sist endret 14.03.2023 13.06