Påtroppende elevrådsleder bretter opp ermene

Lars Kristian Hapalahti er valgt som vår neste elevrådsleder. Han gleder seg til høsten og sier hans viktigste jobb blir å lytte til elevene. 

Et bilde av Lars Kristian Hapalahti i biblioteket.  - Klikk for stort bildeLars Kristian Hapalahti blir din elevrådsleder fra høsten av. Anders Grønning

Lars Kristian var den eneste som stilte til valg som elevrådsleder i år.  Valget ville kanskje ikke vært så vanskelig likevel, for Lars Kristian har godt med erfaring å skilte med. Som den eneste fra vg2 har han sittet to år i elevrådet. I fjor var han leder for EO-komitéen, og i år har han vært leder for Sosiale dager-komitéen. På fritiden bidrar han som fotballtrener. 

Lars Kristian sier at han liker ansvar, og følelsen av å bidra. På spørsmål om hva han synes om situasjonen i dag og saker han vil jobbe med, svarer han at det er veldig mye bra på gang allerede - og at hans metode fremover vil være å lytte til elevene. 

“Vi har hatt mange gode elevrådsledere tidligere, så jeg håper jeg kan fylle skoene”,  sier han på vei ut. 

Lars Kristian skal i tiden frem mot skoleslutt få en innføring av nåværende elevrådsleder Sondre Bernhard Petschau Steidel. Han tar over ved skolestart i august, og håper da at han vil få selskap av en engasjert vara. Denne rollen velges inn fra medlemmer av elevrådet, så her er det bare å søke seg inn!