Vinnerne er kåret i årets volleyballturnering

Det har etter hvert blitt en årlig tradisjon med både bordtennis- og volleyballturneringer ved Asker vgs. Før helgen ble det avholdt finale i volleyballturneringen som har gått siden i høst. På den store dagen var det møtt opp godt med tilskuere. Rektor Cathrine K. Zandjani og områdedirektør i Akershus Bengt Jacobsen, tok også turen innom for å ønske semi-finalistene fra 2STF, 3STE, 1STD og 2STD lykke til. 

Områdedirektør for Akershus, Bengt Jacobsen tok turen innom sammen med rektor Cathrine K. Zandjani og møtte fire elever - Klikk for stort bildeOmrådedirektør for Akershus, Bengt Jacobsen tok turen innom sammen med rektor Cathrine K. Zandjani. Der møtte de flere elever som var spente på resultatet av finalen. Anders Grønning

De siste to årene har det vært arrangert volleyballturnering for hele skolen på Asker vgs. Elevene spiller klassevis, og alle har muligheten til å være med. Det er også et krav om at det skal være en viss jenteandel for at lagene skal få spille. Alt som en del av skolens fokus på inkludering og godt elevmiljø. 

Klassene settes deretter opp i en turneringsstige og spiller kamper i lunsjen gjennom høsten. Kampene er lagt til torsdager hvor det også er midttime, og ekstra god tid til en dusj og en matbit etterpå. 

 

Elever hopper opp for å blokke ballen for hverandre ved nettet.  - Klikk for stort bildeElevene ga alt i jakten på poengene, og det ble regelmessig dueller ved nettet Anders GrønningDet har vært mye bra stemning i gymsalen utover høsten, med engasjerte spillere og aktive tilskuere. Skryt går ut til Kristian for premier, juryen og alle som stilte som dommere og hjelpemannskap. Det var en stor laginnsats som måtte til for å få til dette også utenfor banen. 

 

En rad med elever ser på fra sidelinjen av volleyballbanen - Klikk for stort bildeElevene stilte opp og heiet på lagene - eller som dommere Anders Grønning


Til slutt var det altså klassene 2STF, 3STE, 1STD og 2STD som sto igjen på finaledagen. Her spilte først 2STF mot 3STE, og 1STF mot 2STD. Så ble det 3STE og 1STF som møttes i finalen. . Det var svært jevnt mot slutten, poengene tippet fra det ene tjuetallet til det andre, men til slutt var det 3STE som stakk av med seieren. Underveis ble det også avholdt en konkurranse om beste antrekk; denne var det 2STF som vant. 

Elever ved volleyballnettet. En elev tar mot en ball.  - Klikk for stort bilde Anders GrønningTakk til alle som deltok, video fra finaledagen kan du se her på skolens offisielle Tiktok-kanal: https://www.tiktok.com/@askervgstok/video/7342495482695929121?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7342505483910317601