Aktuelt

Velkommen til skolestart 2024

Mandag 19. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Sommerskole for nye elever

Skal du begynne på Hvam videregående skole til høsten, er du hjertelig velkommen til å delta på vår sommerskole 14. til 16. august 2024. Vi ønsker å gi deg en trygg og god overgang fra ungdomsskole til videregående skole.  

Slanger på besøk

Torsdag denne uken hadde 2HDB (VG2 dyrefag) besøk fra Bifrost Reptiler.

Gratis kontroll av russebusser og russebiler

Fra 10. til 24. april gjennomfører Statens vegvesen teknisk kontroll av russekjøretøy. Godkjent kontroll gir en godkjenningsoblat til frontruta.

Åpen Kveld på Nes Arena

I uke 6 arrangerte Idrettsfag Åpen Kveld på Nes Arena.

Solidaritetsprosjekt i Tanzania

I oktober reiste elevene Leo, Sander, Elise, Karoline, Ingrid og Heidi sammen med lærerne Susann, Tora og Berit til Tanzania for å besøke vår vennskapsskole Kikeo Secondary School i Mgeta.

Halloween på Hvam

I dag feires Halloween mange steder i verden. Det betyr kostymer, dekorasjoner og godis til både store og små! På Hvam har vi også feiret.

Et annerledes foreldremøte

Når det skulle avholdes foreldremøte for 2LGE onsdag 28. september valgte de en utradisjonell gjennomføringsmetode! Elevene skulle selv stå for opplegget.

Informasjon til foresatte om utdeling av jodtabletter ved en atomhendelse

Jodtabletter er en del av atomberedskapen i Norge og v ed en atomulykke kan det være viktig at barn og unge får jodtabletter raskt. Jodtabletter er derfor lagret på alle private og offentlige skoler, barnehager, Barne- og familieetatens institusjoner og andre institusjoner hvor barn oppholder seg på dagtid. Hvam videregående skole oppbevarer jodtabletter for alle våre elever til bruk ved en eventuell atomhendelse.

Ny film om sikker dyrehåndtering

Opptakene er gjort her på Hvam, og undervisningsfilmen er publisert på NDLA.