Miljøarbeider

Miljøarbeiderne ved Jessheim videregående skole jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. De har kontor i fjerde etasje på skolen. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeiderne Ketil Andersen og Anne Susanne Belle jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør de ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeiderne bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Ketil Andersen og Anne Susanne Belle har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med miljøarbeiderne. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeiderne gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeideren?

Kom innom kontoret, eller send en SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Miljøarbeiderne er tilgjengelig mandag–fredag 08:00 - 16:00.
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

Se også