Kvalifisert til MVGS i volleyball

Onsdag 22.11. deltok Lillestrøm vgs i kvalifiseringsturneringen til norgesmesterskapet i volleyball for videregående skoler (MVGS). Turneringen ble spilt på Bleiker vgs i Asker, og Lillestrøm stilte med et meget sterkt lag i mix-klassen.

Vinneren av turneringen blir kvalifisert til landsfinalen som går av stabelen i Stavanger i februar, og konkurransen er tøff. Motstanderne var stort sett lag fra idrettskolene som stilte med flere lag i både jente-, gutt- og mix-klassen.

Lillestrøm vant de to innledende gruppespillkampene komfortabelt og møtte først Nes vgs i kvartfinalen, Bjørkelangen vgs i semifinalen og til slutt Kongsberg vgs i finalen. Finalen ble svært jevn og spennende. Lillestrøm lå under i store deler av kampen, men klarte å snu det helt på slutten og endte med å vinne 28-26!

Vi gratulerer med en strek prestasjon og ønsker lykke til i landsfinalen i Stavanger i februar!