Aktuelt

Åpen restaurant i mars!

Ciao! Torsdag 14. mars og torsdag 21. mars åpner Vg2 restaurantdørene igjen.

Ungdom og rus – Temakveld for foresatte tirsdag 5. mars kl. 18.00

Nannestad videregående skole ønsker alle foresatte som har barn som er elever ved skolen, og foresatte til elever Nannestad ungdomsskole velkommen til vårens temakveld. Tirsdag 5. mars kl. 18.00 i Auditoriet.

Besøk fra Tyskland

Vi på Nannestad hadde i uke 6 besøk av en skoleklasse med 23 elever og to lærere fra Weimar i Tyskland. De reiste fra 10 plussgrader og begynnende vår der nede til ned mot -20 og tykkere is på bakken enn de noen gang hadde opplevd før. Elevene fra Weimar ble innlosjert hos våre elever, en god blanding fra Vg1, V2 og Vg3, fra studiespesialiserende, medier og kommunikasjon og idrett. Vertsfamiliene møtte opp sent på søndag kveld for å hente tyskerne da de kom, og så var uka i gang.

Gratulerer med sølv i TINE MatCup!

Det ble sølv i Stavanger, og pris for beste servitør. Gratulerer til elever og lærere på restaurant og matfag.

Mestere i kokkekunst

Se dagens oppslag i Eidsvoll Ullensaker blad om restaurant og matfag på skolen vår.

PC_KLUBB for ungdom tirsdager 16–18

Nå i februar starter vi opp tilbud om pc-klubb for unge i Nannestad-området. Meld deg på!

Fransk besøk

Vi har besøk av 21 franske elever og to lærere fra den videregående skolen “Simone Veil” i Frankrike. I dag onsdag 17. januar har vi tatt dem med til “Nansen Fredssenter” på Lillehammer. De ankom Nannestad på søndag 14. januar i snøvær og skikkelig norsk vinter.

Inntaksordning for Akershus vedtatt i fylkestinget

Fylkestinget i Akershus har vedtatt ny inntaksordning fra skoleåret 2024–25. «Nærskoleordningen» til Viken fylkeskommune blir dermed erstattet med ordningen med «fritt skolevalg» i nye Akershus fylkeskommune. 

Foresattemøter onsdag 10. januar for Vg1 SSP, Vg1 YF og Vg2 YF

Dørene åpner 15 minutter før hver oppstartstid, da vil det og være enkel bevertning i skolens kantine. Kvelden starter med felles presentasjon av skolens ledelse som ønsker velkommen. Deretter blir det samling på de ulike avdelingene. Velkommen!

Koselig siste skoledag før jul

Dagen startet med gløgg, pepperkaker og klementiner til alle elever og ansatte, og ble avsluttet med julesanger, dikt og hilsen fra rektor.