European Youth Parliament (EYP) – noe for deg?

Liker du å diskutere internasjonale spørsmål? Vil du treffe engasjerte folk? Rosenvilde er valgt ut til å delta på den 22. nasjonalsesjonen i EYP i Trondheim 10. - 13. september. 

mange unge mennesker avbildet foran bygning med søyler - Klikk for stort bilde Kristine

Variert program  


Etter innsjekk på Thon Hotel Trondheim får du fort mulighet til å bli kjent med din komité og andre av de 100 deltakerne fra hele Norge. Videre jobber komitéene med aktuelle tema som det grønne skiftet, kunstig intelligens, migrasjon, geopolitikk, identitetspolitikk, terror mm. Siste dag blir det General Assembly, en formell plenumsdebatt som ligner på Europaparlamentet med dresskode og engelsk som arbeidsspråk. På kvelden legges det opp til et variert kulturelt og sosialt program. Alt i regi av unge, godt trente ledere.  
 
 

Gratis og lærerikt  


EYP dekker mat, overnatting og reise. Helt gratis kan du lære om tema relevant for flere fag. Ikke minst får du trent deg på å debattere og kanskje får du venner for livet? Mange av deltakere blir senere med på andre EYP - sesjoner i Norge eller internasjonalt.  
 
 

Hvordan bli med? 

 
Skriv en kort søknad på engelsk hvor du får fram hvorfor du vil delta, og hva du kan bidra med. Send søknad i Teams til lærer Kristine Horntvedt innen 19. juni. Alle skolens elever kan søke om å bli med.  
 
Se mer om samlingen i Trondheim
Les også på EYP sin hjemmeside og Facebook