Julelunsj

Etter en høst med opplæring innenfor produksjonsmetoder og råvarekunnskap ble det dekket til julebordfest i i desember.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Vg1RM elevene inviterte Vg2 elevene fra kokk- og servitør og baker og konditor til en felles julemiddag. Dette ble en smaksopplevelse, hyggelig og velfortjent avslutning før juleferien.

Dessverre ble skolen satt på rødt nivå igjen, men med smitteverntiltak ble produksjonen og serveringen gjennomført.

Elevene klar til produksjon.jpg - Klikk for stort bilde
Oppdeling av svinneribben.jpg - Klikk for stort bilde
Pinnekjøttet er klar til serveing.jpg - Klikk for stort bilde
Dekket til fest (2).jpg - Klikk for stort bilde
Klar til servering.jpg - Klikk for stort bilde
Juletallerken, bestående av pinnekjøtt. kålrotstappe, svineribbe, rødkål, surkål, julesaus og mandelpoteter.jpg - Klikk for stort bilde
Svineribbe med sprø svor.jpg - Klikk for stort bilde