Rosenvilde-elever på 3. Plass i NM for ungdomsbedrifter

Sammen med 66 andre ungdomsbedrifter fra hele landet, deltok ungdomsbedriften Ailihto Ceramics fra Rosenvilde i norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Arrangementet fant sted i Nova Spektrum på Lillestrøm den 7. mai i regi av Ungt Entreprenørskap Norge.

tre jenter på scenen med premiesjekk - Klikk for stort bilde Ungt entreprenørskap Norge

Ailihto Ceramics produserer håndlagde keramiske produkter. Blant produktene som de lager og selger selv, finner man skåler med eller uten duftlys, kopper og boller. I tillegg arrangerer de keramikkurs både i egen regi og i samarbeid med Dead Poets i Oslo. Bedriften har en omsetning siden starten av skoleåret, på nærmere 66 000 kroner med god fortjeneste.

Ailihto Ceramics tiltrakk seg mye oppmerksomhet på messeområdet med sin gjennomførte og estetisk vakre stand og tok 3. plassen i Beste bærekraftige stand. Ungdsomsbedriften fra Rosenvilde var også nominert i kategorien Best in Business. Best in Business er en av de mest prestisjefulle kategoriene i NM. En nominasjon til finalen i denne kategorien, henger meget høyt under NM for det viser god forretningsforståelse, i både produksjon, forretningsmodell og salg.

Mange besøkende på messen handlet med seg vakre produkter som Anna, Jenny og Maja har laget med egne hender. De har planer om å opprette aksjeselskap og drive selskapet videre etter at de har avsluttet skoleåret.

tre jenter i penkjoler - Klikk for stort bilde Ungt entreprenørskap Norge