Gjenvisitt med Valencia

Spania og Valencia hilser via våre elever fra skolens Medier og kommunikasjonslinje.

En gruppe mennesker står samlet på et torg med murhus i bakgrunnen - Klikk for stort bildePå byvandring i Valencia Jurjen Jan Kuil

I februar hadde vi besøk av en gruppe elever og lærere fra skolen Comenius i Valencia i Spania. Gjensynsgleden var stor da våre elever og lærere ankom Valencia i mars.

Utvekslingen er en del av Erasmus+ prosjektet som vi er så heldige å være en del av, og denne gang var det fokus på media og elever på media og kommunikasjon som deltok.

Foruten prosjektarbeid på skolen var det lagt opp til flere spennende aktiviteter. Byen har mye å by på og museumsområdet som er laget av den kjente arkitektingeniøren Santiago Calatrava var fantastisk! Ninot-utstillingen samler hundrevis av figurer som utgjør Fallas-festivalmonumenter, og var virkelig verdt et besøk. Pixar har utstilling i Valencia nå, og det var selvsagt et must å stikke innom der. Det var mye kjekk ungdom samlet på et sted og energien fikk de utløp for på FunJump trampolinepark. Albufera nasjonalpark ble besøkt, det var tid til en koselig byvandring og etterpå gikk turen til en lokal festival.

Med masse nye inntrykk, nye vennskap og mer erfaring innen det spanske språket returnerte gjengen til Norge. Å få bo hos en spansk familie og dele deres hverdag er en unik opplevelse, og når du plusser på med lærerike dager på skolen i Valencia, er dette noe som anbefales på det varmeste.

Kanskje du vil være med på et av våre Erasmus prosjekt? Det er virkelig et minne for livet.