Ung kultur i Akershus

Er du mellom 13 og 30 år og bor i Akershus fylkeskommune? Se hvilke satsinger og nettverk du kan delta i.

UKM (Ung Kultur Møtes) – en møteplass for ung kultur i Norge

UKM (Ung Kultur Møtes) er møteplasser for, av og med unge i hele fylket. De fleste arrangementene foregår lokalt i kommunene, men noen satsinger foregår på tvers av fylker. Det kan være sceneforestillinger, LAN, utstillinger, kurs, utvekslinger, reiser eller annet nettverksarbeid for å skape møteplasser for unge.

Meld deg på arrangementer i UKM

Mediefabrikken utvikler unge filmskapere

På Mediefabrikken kan du få hjelp til å utvikle prosjekter og deg selv som filmskaper. Du kan få veiledning, gratis produksjonsutstyr, produksjonsstipend og utviklingsprogrammer.

Uavhengig av din bakgrunn og erfaring vil Mediefabrikken hjelpe å utvikle deg fra ditt ståsted. Mediefabrikken skal være en ressurs for alle filmskapere fra videregående skolealder til etablert bransje.

Talentutvikling

Les mer om Katapult, Dansefot, Ung Musikk, Ung Tekst, Ung Kunst og NSP 2. 

Søk om tilskudd

Vi gir tilskudd til piloter eller samarbeidsprosjekter som utvikler kunnskap om unges behov, og som utvikler nye virkemidler og tiltak for målgruppen. 

Søk om tilskudd

Kontakt oss

Ung kultur er en enhet i seksjon for kulturutvikling som jobber med satsinger, nettverk og kompetanseheving for en ung målgruppe. Trenger du råd, tips eller ønsker et samarbeid, kan det være smart å starte med en samtale med oss.