Retningslinjer for tilskudd til bransjeutvikling i kulturell og kreativ næring i Akershus

7 Krav til oppfølging fra tilskudds/støttemottaker

7.1 Aksept av støtte

Ved tildeling av støtte må mottaker skriftlig akseptere at støtten mottas på gjeldende vilkår, slik det framgår av vedtaksbrev. Frist for å akseptere tilskudd med vilkår, setter til tre uker fra mottak av vedtaksbrevet. Søkere må akseptere vilkårene før støtte kan utbetales. 

7.2 Prosjektregnskap

Tilskuddsmottaker må dokumentere at midlene er benyttet til de tiltak det er søkt om støtte til. Tiltaket/prosjektet må dokumenteres med bekreftet regnskap etter gjennomføring, slik det framgår av vedtaksbrev.

7.3 Profilering og markedsføring

Et prosjekt som får tildelt midler skal sørge for omtale av prosjektet ved for eksempel innsalg til medier, og/eller sak til egne nettsider/sosiale medier. I omtalen skal det komme tydelig fram at prosjektet har mottatt støtte fra Akershus fylkeskommune. Vi oppfordrer prosjektet til å dele omtalen med fylkeskommunens saksbehandler for videre deling.

Tilskuddsmottaker skal synligjøre støtten fra Akershus fylkeskommune i markedsføring og kommunikasjon, til samarbeidspartnere og andre aktuelle bidragsytere. Tilskuddsmottaker skal benytte Akershus fylkeskommunes logo til dette formålet. Logoen kan lastes ned fra www.afk.no. I saker på egne nettsider/sosiale medier eller ved innsalg til medier, skal det komme tydelig fram at tilskuddsmottaker/ prosjektet har mottatt støtte fra Akershus fylkeskommune.

7.4 Krav til rapportering fra tilskuddsmottaker

Tilskuddsmottaker forventes å rapportere på de resultatmål for tiltaket/prosjektet som ble oppgitt i søknaden, samt å dokumentere at midlene er benyttet til det formål de ble tildelt til. Rapportering forventes å omfatte aktivitetsbeskrivelser, antall deltakere, og resultatet av tiltaket. 

Akershus fylkeskommune forventer at søkeren etterlever krav til god forretningsskikk og relevant regelverket for sin organisasjon.