Medalje til tidligere Ås-elev i NM

Tidligere Ås-elever med solid innsats under yrkes-NM i bilfag i Stavanger.

Rekker med dommere i bilfaget klapper inn menn og kvinner som skal delta i Norgesmesterskapet - Klikk for stort bildeDeltakerne klappes inn på konkurranseområdet av dommerne Inghild Aklestad

Tidligere Ås-elev, Thea Marie Langbakke, presterte til bronse og en flott tredjeplass i Yrkes-NM for mekanikere på tunge kjøretøy i Stavanger i helgen. Det var tett på andreplassen og erfaringene ble en god seier i seg selv.

Thea gikk ut av Vg2 Arbeidsmaskiner i 2023 og er nå førsteårslærling ved Volmax i Rygge. Denne helgen imponerte hun med medalje i Norgesmesterskapet blant landets mest ivrige på feltet. Vi gratulerer! 

Ti deltakere i NM står oppstilt og viser frem diplomer og medaljer., kledd i NM-genser. - Klikk for stort bildeThea Langbakke (foran til venstre) tok bronse i klassen tunge kjøretøy under NM 2024. Inghild Aklestad

Solid innsats på dommer- og deltakersiden

Flere tilknyttet Ås fikk vist seg frem i helgen, Steffen Hansen bidro som dommer for lette kjøretøy. Han er tidligere Ås-elev og deltok selv i NM i 2018 og 2022 da han tok henholdsvis bronse og sølvmedalje. 

Robin Kiedrowski deltok også i NM og reiste hjem uten medalje denne gangen, men i kofferten hadde han gode erfaringer og opplevelser fra et flott arrangement i Stavanger. 

Det er gøy å følge den imponerende reisen til tidligere elever og deres veiledere etter tiden på Ås, lykke til videre!