Aktuelt

Fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter

I forrige uke deltok våre ungdomsbedrifter på Fylkesmesterskap for ungdomsbedriftene i Akershus. 

Våtmarkshow

Med elever fra Vg3 Naturforvaltning i spissen, ble det holdt et forrykende og lærerikt våtmarkshow i kultursalen på Bjørkelangen skole 13.februar!

Kristian ønsker å bli anleggsgartner

Kristian kommer fra Sørumsand, og han har gått på Bingsfoss ungdomsskole. I 10. klasse fikk han muligheten til å få en utplassering på Kjelle vgs. Det var da han ble overbevist om at dette var den rette skolen for ham.

Vinter hos landbruk!

Vi på naturbruk (forsterket tilbud) har hatt en variert hverdag i vinter, tross noen kuldeperioder som satte ulike arbeidsoppgaver litt på vent. 

Marit og Mathias forteller om bilpleie og gjenvinningsfaget!

Går du i 10. klasse og er nysgjerrig på utdanningstilbudet vårt? I denne artikkelen kan du lese om Marit og Mathias som går bilpleie og gjenvinningsfag på forsterket tilbud! 

En stor dag for Kjelle vgs!

En ny lastbærer prydet gårdstunet i dag, med mange fornøyde tilskuere.  Med støtte fra bransjen og de lokale bankene har vi nå mulighet til å gi elevene enda bedre opplæring innen Vg2 Skog og miljø.

Skolens ungdomsbedrifter

Kjelle videregående skole har i år fire ungdomsbedrifter fra Vg2 Landbruk og gartnernæring, Skog og miljøfag og Heste- og dyrefag. Her kommer en liten presentasjon av de!

Nysgjerrig på heste- og dyrefag på Kjelle vgs?

Ønsker du å jobbe med dyr eller ta videre utdanning? På Kjelle vgs kan du velge Vg2 Heste- og dyrefag etter Vg1 naturbruk.

Ny start

Anna har gått på Frogner skole. Hun hørte om Kjelle vgs fra OT (oppfølgingstjenesten), og startet her i august. Anna er fornøyd med valget sitt, og hun opplever det som en ny start å begynne på Kjelle vgs.

Aksel valgte Kjelle vgs

Aksel er elev på Restaurant og matfag, forsterket tilbud, og her liker han seg veldig godt.