Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2024–25? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Vg1: Velkommen til informasjonsmøte om fagvalg 7. desember 2023

Torsdag 7. desember 2023 inviterer vi elever og foresatte til informasjonsmøte om fagvalg for både Studiespesialisering og Energi og miljøfag. Etter fagvalgsinformasjonen kan elever og foresatte besøke et fagtorg der dere kan snakke med lærere og elever som har de ulike fagene dette skoleåret.

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er obligatorisk å gjennomføre for vg1 i høstsemesteret. På Stabekk vgs skal også vg2 og vg3 gjennomføre elevundersøkelsen. 

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Bursdagsfeiring på Stabekk videregående skoles 100 årsdag

Det ble en fantastisk og historisk 100 årsfeiring i skolegården fredag 1. september. Nåværende og tidligere elever, nåværende og tidligere lærere, ansatte, fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken, ordføreren i Bærum, ja til og med været var med oss på denne solskinnsdagen i Stabekk videregående skoles historie.    

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Velkommen til skolestart 2023

Torsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Stabekk elever besøkte Utøya 10. juni 2023

De siste tre ukene har vg1 og 2lga fordypet seg i hva som skjedde 22. juli, og 10. juni i år, besøkte vi Utøya. Her fikk vi omvisning, og ble kjent med øyas historie som et sted for politisk ungdomsengasjement. Det ble en lærerik dag fylt med mye god refleksjon, og fine og triste inntrykk.

Rekordhøy innsamling på Stabekk til Krafttak mot kreft

Onsdag 19. april kom Kreftforeningen på besøk til Stabekk vgs. for å overlevere diplom personlig til aksjonsgruppen som takk for et fantastisk resultat. Elevene på Stabekk samlet inn 175.000, kun slått av Ullern vgs. 

Reisebrev fra 2TY2 Ekskursjon til Berlin 8. - 11. mars 2023

Endelig, etter to år med pandemi og flere år uten utenlandsturer,  hadde vi gleden av å ta med en tysk klasse til Berlin igjen! Med den nye læreplanen i sekken, var målet å skape "anledning til å beskrive og reflektere over språket, samfunnet og kulturen der språket snakkes".