Sommerstengt

Skolen er stengt fra og med 1.juli til og med 2.august. Hvis det haster å få vitnemål i løpet av juli - så bestill vitnemål her: Vitnemål og kompetansebevis - Stabekk videregående skole (afk.no) og send epost til annalej@afk.no om at det haster å få vitnemål. God sommer!

Sommerskole for nye og nåværende elever

Vi arrangerer sommerskole torsdag 15.08.2024 og fredag 16.08.2024. Sommerskolen er for deg som ønsker å bli kjent med skolen og andre elever før du starter hos oss på Stabekk VGS.

Invitasjon til høytidelig avslutning for Vg3, torsdag 20. juni 2024

Til elever og foresatte på Vg3. Det er en stor glede for oss å invitere alle våre avgangselever og foresatte til høytidelig avslutning i gymsalen torsdag 20. juni .   

SeaDust UB kapret 6 priser i NM for ungdomsbedrifter 2024

SeaDust UB er en elevbedrift som drives av elever fra Energi og miljøfag ved Stabekk videregående skole. I uke 19, 2024, kapret bedriften hele 6 priser i NM for ungdomsbedrifter. 330 elever fra hele Norge deltok i NM av 14000 elever totalt som har jobbet med ungdomsbedrift i år. Stabekk-elevene har altså hevdet seg i konkurranse med alle disse elevene, og det er noe vi er veldig stolte av.

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er obligatorisk å gjennomføre for vg1 i høstsemesteret. På Stabekk vgs skal også vg2 og vg3 gjennomføre elevundersøkelsen. 

Bursdagsfeiring på Stabekk videregående skoles 100 årsdag

Det ble en fantastisk og historisk 100 årsfeiring i skolegården fredag 1. september. Nåværende og tidligere elever, nåværende og tidligere lærere, ansatte, fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken, ordføreren i Bærum, ja til og med været var med oss på denne solskinnsdagen i Stabekk videregående skoles historie.    

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Stabekk elever besøkte Utøya 10. juni 2023

De siste tre ukene har vg1 og 2lga fordypet seg i hva som skjedde 22. juli, og 10. juni i år, besøkte vi Utøya. Her fikk vi omvisning, og ble kjent med øyas historie som et sted for politisk ungdomsengasjement. Det ble en lærerik dag fylt med mye god refleksjon, og fine og triste inntrykk.

Reisebrev fra 2TY2 Ekskursjon til Berlin 8. - 11. mars 2023

Endelig, etter to år med pandemi og flere år uten utenlandsturer,  hadde vi gleden av å ta med en tysk klasse til Berlin igjen! Med den nye læreplanen i sekken, var målet å skape "anledning til å beskrive og reflektere over språket, samfunnet og kulturen der språket snakkes".

Stabekk-elever gjør det sterkt i OL i realfag og Abel

Hvert år arrangeres fysikkolympiade, informatikkolympiade, kjemiolympiade og Abel- konkurranse i matematikk.