Videregående skoler og tannklinikker åpner som normalt tirsdag

De videregående skolene i Akershus vil holde åpent som normalt fra tirsdag 23. januar. De som har timeavtale ved fylkeskommunens tannklinikker tirsdag kan møte til timen som avtalt.  

Som følge av de svært utfordrende kjøreforholdene som ble varslet for mandag 22. januar, ble undervisningen på videregående skoler i Akershus gjennomført digitalt. 

Det ble også besluttet å avbestille alle oppsatte pasient-timer mandag 22. januar ved fylkeskommunens tannklinikker. Disse pasientene vil fortløpende få innkalling til ny time. 

– Vi har nå gjort en ny vurdering av situasjonen. Forholdene på fylkesveiene ser bedre ut, og vi har derfor besluttet at fra og med 23. januar åpnes de videregående skolene og driften ved tannklinikkene kan gå som normalt, sier Ellen Christine Christiansen, fylkesdirektør i Akershus fylkeskommune. 

Fortsatt fare for glatte veier 

Det er fortsatt vann i veibanen på flere veistrekninger. Når dette fryser på igjen, blir det glatt. Vi salter og strør fylkesveiene fortløpende, men ber trafikantene kjøre forsiktig og holde god avstand. 

Skal du ta kollektivtransport eller kjøre? 

Vi oppfordrer alle reisende til å følge med på Ruter.no, Ruters kanaler i sosiale medier og på øvrig kundeinformasjon fra Ruter om eventuelle forsinkelser eller innstillinger.  

På Vegtrafikksentralen til Statens vegvesen finner du  oversikt over åpne og stengte veier